We mogen weer sporten

We mogen weer sporten

Eindelijk hebben we goed nieuws
Vanaf woensdag 19 mei kunnen we weer sporten weliswaar met wat kanttekeningen. Buiten mogen we in groepen van 30 personen sporten, mits met 1,5m onderlinge afstand. Binnen kan ook maar dan zonder gebruik van de kleedkamers en wel met een gezondheidscheck vooraf. Als je klachten hebt zoals geur- en reukverlies, verkoudheidsachtige verschijnselen en/of verhoging of koorts: blijf dan weg. Ook binnen geldt een onderlinge afstand van 1,5m.

Ellen van Tilburg gaat voorlopig  buiten op het schoolplein aan de gang en Mirthe zal haar trainingsgroepen via de groepsapp nader informeren.

Het vaccineren begint eindelijk ook op stoom te komen waardoor de komende tijd meer versoepelingen van de regels zullen volgen. Thuis sporten, wandelen of fietsen kan natuurlijk altijd. Kijk maar op onze website: rodaconditie.nl. Daar vind je wat je nodig hebt. Amstelveensport heeft ook een website met informatie.

Zaal Landtong sluit: tijdelijk naar de Bolder
Helaas kregen wij het bericht dat er weer een gymzaal waar wij gebruik van maken, afgebroken wordt: Zaal landtong 12. We hebben voorlopig als tijdelijke oplossing de Bolder gevonden. Het is een kleinere ruimte en men moet zijn eigen attributen meenemen.

Hallo buurman buurvrouw, ga je mee?
Nu we weer mogen sporten is dit het uitgelezen moment om je buurman of buurvrouw te vragen om eens mee te gaan naar de sportzaal. Zeg maar dat hij of zij altijd tweemaal voor niks mee kan doen. Geheel vrijblijvend dus. Als jij enthousiast bent (en dat ben je toch?)  dan worden zij het ook. Je zult het beleven. En daarmee help je de club ook financieel te blijven bestaan.

Ik heb al eerder aangekondigd dat ik dit jaar stop als voorzitter. Is het iets voor jou? Ik kan je er meer over vertellen als je even via onze website of deze nieuwsbrief contact met mij opneemt.

Pas goed op jezelf en elkaar en blijf gezond.
Bert Leffers

admin

Reacties zijn gesloten.