Wandelen, fietsen en hardlopen in het voorjaar van 2021

Wandelen, fietsen en hardlopen in het voorjaar van 2021

Wij hopen dat het met iedereen goed gaat. Helaas mogen wij nog steeds geen les geven terwijl het toch heel belangrijk is om gezond en mobiel te blijven. Goede nieuws is wel dat we buiten kunnen blijven wandelen, joggen en fietsen. En in het voorjaar, dat eraan komt, wordt dat ook steeds aangenamer. Als je voldoende afstand houdt en niet de drukte opzoekt kun je heel goed in de buurt wandelen.
 
Er zijn sinds kort ook verschillende wandelroutes binnen onze gemeente uitgezet.
Ook start Amstelveensport een wandelactie met een gratis app “ommetje lopen” van de hersenstichting. Aanmelden voor team amstelveensport met de code QR9LK.  
Grote zorgen voor onze club  
Rodaconditie is behoorlijk aan in het interen op onze financiële buffer. De kosten gaan namelijk gewoon door, terwijl de inkomsten achter blijven. Er is  bijvoorbeeld geen kerstloop georganiseerd, dat altijd extra inkomsten opleverde.  Mede daarom kunnen we ook geen contributiegelden restitueren Bovendien wil ik de leden vragen op zoek te gaan naar nieuwe leden. Wij willen de goedkoopste en laagdrempeligste sportvereniging van Amstelveen blijven. Neem dus straks als het weer mag eens een buur- man of vrouw, vriend of vriendin mee. Ze kunnen altijd tweemaal voor niets mee trainen om te zien of het iets voor hun is. Ook stop ik dit jaar als voorzitter dus als iemand zich wil inzetten voor onze club en weten wat dat inhoudt, kan hij of zij contact met mij of een van de andere bestuursleden opnemen. Bij de volgende ledenvergadering neem ik echt afscheid.
Thuis sporten als (tijdelijke) oplossing
Onze trainster Ellen van Tilburg heeft weer filmpjes op YouTube gezet met aanstekelijke oefeningen.
YouTube Karel Muns
 
Ook vind je op onze website (rodaconditie) een extra pagina thuis sporten.
Hierop staan verschillende filmpjes van onze trainsters en nog veel meer.

Het wordt wel weer gezellig bij Rodaconditie  
Helaas kon ons jaarlijks nieuwjaarsborrel vanwege het virus niet doorgaan maar hopelijk normaliseert alles zich weer dit jaar zodat we weer eens gezellig onder elkaar kunnen zijn. Het vaccineren is begonnen en langzaam maar zeker komt het eind in zicht want wij (bestuur en trainsters) missen het sporten met elkaar toch wel.  

Ondanks de corona heb ik kort geleden iemand in het zonnetje kunnen zetten met haar 50 jarig lidmaatschap. Op 1 februari was dat onze oud secretaris en penningmeester Ada de Horde

Pas goed op jezelf en elkaar en blijf gezond.
Bert Leffers
admin

Reacties zijn gesloten.