VOL VERWACHTING KLOPT ONS HART…

VOL VERWACHTING KLOPT ONS HART…

Was je er bij op de algemene ledenvergadering? Nee? Dan zullen we even bijpraten. Hieronder de belangrijkste dingen, die besproken zijn. Sommige gaan over de mooiste tijd van het jaar.   
Kerstloop 2022

Het was even spannend of de kerstloop nog wel door kon gaan in deze vorm. We waren immers enige sponsoren kwijtgeraakt, waaronder ook de hoofdsponsor Kok. Maar gelukkig is er nu een nieuwe hoofdsponsor: Het schoonmaakbedrijf ASKO. Via dit bedrijf kunnen we ook een nieuw registratie en tijdwaarneming systeem gebruiken. In elk startnummer zit een chip, dat direct alle tijden weergeeft. We willen ook gaan werken met betalen via QR code (en je eigen mobieltje). Daar is een goeie ervaring mee bij Startbaan. Makkelijker kan niet, maar contant mag nog steeds. Daarom zullen we voor de inschrijving nog een tiental vrijwilligsters nodig hebben. Zeg ja, als Ada je vraagt.
Ledental nog laag

Corona lijkt op zijn retour. De herfstgolf is praktisch weggebleven en het ziet er naar uit, dat we vrij kunnen sporten.  We zijn de perikelen dus goed te boven gekomen, al blijft het aantal leden zorgelijk laag. En we teren als club dus in op onze reserves. Het is aan jullie om daar wat aan te doen. Hoe? Neem je buurman of buurvrouw mee. Dat is toch niet zo moeilijk? We zullen ook via flyers wat reclame gaan maken voor onze mooie club.
Contributieverhoging 2023

In de begroting voor volgend jaar vind je dat we opnieuw in het rood gaan staan. Stijgende kosten en terugloop in ledental. In de laatste ledenvergadering hebben de aanwezigen een verhoging van contributie goedgekeurd. De nieuwe contributie wordt € 140,- per jaar. Twee keer per week sporten kost € 185,-. Volleybal: € 22,- per jaar plus € 3,- per keer.  
Nog even dit:
  • Woensdag 21 december sporten de dames van de groep van Ellen van Tilburg eenmalig van 18.15 tot 19.30 in de zaal van de Sportlaan 29.
  • De kerstvakantie is van 23 december t/m 8 januari 2023
  • De Kerstloop is op zondag 26 december: Tweede Kerstdag!
  • De Nieuwjaarsborrel organiseren we op 9 januari. Eerst sporten  van 19.30 u tot 20.30 u.  en daarna een borrel in Westend.
We wensen je twee fijne sportieve maanden!
admin

Reacties zijn gesloten.