Sportzalen dicht maar blijf wel bewegen deze kerstdagen!

Sportzalen dicht maar blijf wel bewegen deze kerstdagen!

Alweer een jaar voorbij en wat voor één. We hadden een paar jubilarissen die alweer 50 jaar lid zijn. Helaas is zullen de feestdagen zullen er ook één worden om niet te vergeten. Slechts 2 familieleden op bezoek 3 op 24, 25 en 26 december dus geen uitgebreide kerst diners, geen vuurwerk en maar 2 mensen op bezoek tijdens de jaarwisseling. Laten we hopen dat het virus snel onder controle is. Gelukkig komt er een vaccin waardoor we hopelijk weer snel weer tot de “normale” gang van zaken over kunnen gaan. De kerstvakantie voor Roda zal ook wat langer duren nl 5 in plaats van 2 weken.
Ook bereikte ons het droevige bericht dat in oktober Lies Bruine de Bruin is overleden. Veel leden zullen haar nog wel kennen. Zij heeft tot haar 90e bij de dinsdagavondgroep van Marlies gesport.  

Wij zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter. Na bijna 12 jaar is het tijd voor iemand met nieuwe inzichten en ideeën. Zijn of haar taak zal o.a. zijn het voorzitten van de vergaderingen, schrijven van de nieuwsbrieven (ca. 5 per jaar) Ook maakt deze persoon deel uit van de organisatie van de kerstloop dus als er iemand een zinvolle bijdrage wenst te doen voor onze club of iemand weet die daar wel voor in aanmerking zou kunnen komen laat het dan weten of neem contact op iemand van het bestuur. Eventueel blijf ik wel beschikbaar voor de organisatie, hulp bij de inschrijving en financiële administratie van de kerstloop.
Roda Conditie is dus tot 19 januari niet bereikbaar om te sporten. Maar denk er alsjeblieft om dat je wel goed in beweging blijft. Lopen, wandelen of fietsen mag altijd, hebben we gehoord van onze premier.  

Als je wilt beginnen met joggen en je hebt dat nog nooit gedaan, begin dan rustig. 5 minuten rustig opwarmen, dan je gewrichten, enkels, knieën, heupen nek en schouders losdraaien en begin dan met 2 minuten joggen, 1 minuut stevig wandelen en doe dat 10-15 keer en dan 5 minuten rustig uitjoggen.   

Misschien had premier Rutten er ook nog bij kunnen zeggen, dat ontspanning en een goede nachtrust net zo belangrijk zijn om in conditie te blijven. Wat we ook van hem mogen aannemen is, dat er beslist een einde komt aan deze nare periode. 
Ondanks alles fijne feestdagen, let goed op jezelf en op degenen, die je lief zijn.

Bert

admin

Reacties zijn gesloten.