Sporten in een groep mag weer. Gezellig!!!

Sporten in een groep mag weer. Gezellig!!!

Al een vaccinatieprikje gehad? Misschien zelfs al twee? We mogen meer en we durven meer, nu we merken dat de vaccinaties effect gaan hebben. De belangrijkste dingen op een rij.
– We mogen vanaf deze week weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden als dat nodig is voor het sporten.
– Groepslessen zijn voor alle leeftijden toegestaan.
– Personen vanaf 18 jaar mogen nog geen competitie spelen, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van dezelfde club zijn wel toegestaan. Dat betekent dus ook dat we weer mogen volleyballen. Dinsdag start Ellen Wijga weer met haar gemengde groep.
– Kleedkamers en douches gaan ook open.
– Een mondkapje is nog verplicht, maar deze mag af tijdens het sporten.
Als je meer wilt weten kijk op de coronapagina van de overheid. Je blijft natuurlijk altijd zelf verantwoordelijk voor je gezondheid.  
Sporten in de Bolder
Er is een enquête gehouden onder de mensen, die van  de zaal Landtong gebruikt maakten. Dat heeft er toe geleid heeft dat we voorlopig een zaal in de Bolder kunnen huren. De gemeente heeft steeds minder sportzalen voor ons te huur zodat de alternatieven steeds geringer worden. Er zijn voor het seizoen 2022-2023 wellicht mogelijkheden zoals nieuwbouw gymzalen HWC.  
Het wordt weer gezellig als je mee doet.
Ben je blij met ons clubje? Zorg dat je enthousiasme aanstekelijk werkt bij anderen. We zoek immers nieuwe leden. Wij willen de goedkoopste en laagdrempeligste sportvereniging van Amstelveen blijven.   Neem dus eens een buurman of buurvrouw, vriend of vriendin mee. Ze kunnen altijd tweemaal voor niets mee trainen.  Dat is toch een kadootje?

admin

Reacties zijn gesloten.