November nieuws (QR code)

November nieuws (QR code)

Na een goed begin van het seizoen komt er plotseling weer een kink in de kabel. De overheid  wil een verplichte QR code test houden bij aanvang van het binnen sporten.  
Ook wij zullen daaraan moeten gaan voldoen. Ben Meijer heeft  de trainsters van onze vereniging een app gestuurd, waarmee de QR gecontroleerd kan worden. Onze vraag is of jullie je telefoon met de QR code of de code, geprint op papier mee willen nemen voor de controle ervan. Waarschijnlijk gaan wij een lijst bijhouden van de personen die geweest zijn zodat er niet iedere keer gecontroleerd moet gaan worden. Daarvoor moet nog overleg worden gevoerd met de trainsters.

Het aantal leden van onze vereniging daalt, zo hebben we tijdens de jaarvergadering vastgesteld. Dat zal consequenties hebben voor o.a. de contributie en misschien wel samenvoeging van lessen tot gevolg hebben.
 
De contributie voor volgend seizoen gaat helaas omhoog. Voor een keer sporten naar 135 euro. Twee keer sporten kost 175 euro. Hetzelfde geldt voor de heren, die na afloop ook volleyballen. Het volleybal instuif uur kost  jaarlijks 20 euro plus 3 euro per keer.
 
Over het eventueel samenvoegen en zaalhuur inkorten zal nog nader worden gesproken met de trainsters.
 
De aankomende kerstvakantie is van 25 december t/m 9 januari. Een kleine uitzondering hierop is de woensdagavond groep. Deze heeft iets langer vakantie in verband met het te houden kerstfeest in de gymzaal van de Zeelandiahoeve op 22 december
 
Onze penningmeester vraagt of iedereen zijn of haar contributie voor dit jaar al heeft overgemaakt. Er zijn nog wat lege plekken in de financiële administratie.
 
We eindigen deze nieuwsbrief met het trieste nieuws dat ons trouwe lid Willy van Dijk is overleden op 10 september 2021. Onze oprechte deelneming gaat uit naar de naaste familie van haar.

admin

Reacties zijn gesloten.