Komende drie weken geen lessen

Komende drie weken geen lessen

In verband met het grote aantal coronabesmettingen zijn er nieuwe maatregelen ingevoerd. Helaas betekent dit dat er de komende drie weken geen lessen gegeven worden. Wij hopen dat daarna de maatregelen versoepeld worden, zodat wij vanaf 20 december weer de lessen kunnen hervatten. Deze week zijn dan gelijk de laatste lessen van het jaar, omdat het vanaf 25 december kerstvakantie is.

Op woensdag 22 december is de gymzaal aan de Zeelandiahoeve niet beschikbaar in verband met een kerstviering van de Triangel. De leden die op deze dag bij Ellen van Tilburg sporten kunnen op maandag 20 december terecht bij de lessen van Mirthe van 19:30-20:30 uur of 20:30-21:30 uur in dezelfde gymzaal.

Op maandag 10 januari hopen we het nieuwe jaar weer goed van start te kunnen gaan. Als de maatregelen het toestaan gaan we op deze dag ook de nieuwjaarsborrel organiseren, maar meer hierover in de volgende nieuwsbrief.

Blijf ook de komende weken fit door te blijven bewegen. Je kan dit ook thuis doen met behulp van de video’s van Ellen van Tilburg en Marlies Buck. Deze vindt je op onze website www.rodaconditie.nl

Blijf gezond en we hopen dat we weer snel samen aan onze conditie kunnen werken.

Het bestuur
Ook de traditionele kerstloop kan dit jaar niet doorgaan. Het is niet verantwoord om een grote groep bijeen te brengen. De vrijwilligers voor dit evenement zullen dus niet opgeroepen worden. In ieder geval wel bedankt en graag tot de volgende kerstloop.
admin

Reacties zijn gesloten.