Jubileumetentje op 19 juli

Jubileumetentje op 19 juli


Roda Conditie bestaat 60 jaar En daarom gaan we natuurlijk samen uit eten. Aan het einde van het seizoen op woensdag 19 juli 2023. Gezellig met alle leden van RODA Conditie. Ga jij ook mee?
Zestig en honderd

De vereniging RODA bestaat vanaf augustus honderd jaar. In de geschiedenis van de sportclub was turnen een van de eerste afdelingen. Dat was zestig jaar geleden. De afdeling is nu zelfstandig onder de naam RODA Conditie.

Zestig of niet, we gaan per fiets naar een restaurant ergens in Amstelveen. Lekker sportief. Waar is het? Dat merk je wel. Het etentje krijgt natuurlijk een extra feestelijk tintje. Ook dat merk je nog. We vertrekken om 18.00 uur vanaf het sportcomplex van RODA. Wie fietsen in een groep niet zo prettig vindt, hoeft heus niet thuis te blijven. We zorgen dan eventueel voor vervoer. Met de blauwe balk hieronder reserveer je het etentje en dan kun je meteen opgeven of  je wel of niet per fiets gaat. Ga dus in ieder geval gezellig mee!
Hoeveel kost het?

We hebben een bedrag kunnen afspreken van 35 euro. Daarvoor krijg je een lekker uitgebreid diner naar keuze, inclusief twee consumpties. Dat bedrag tevoren gaarne overmaken op rekening NL 64 INGB 0002 1086 18 ten name van Roda Conditie o.v.v. etentje 2023 De leden krijgen na het etentje ook nog een kop koffie of thee aangeboden op rekening van het bestuur.
Start zomervakantie: 21 juli 2023
admin

Reacties zijn gesloten.